Sporty Magazine 2

Tuesday, April 12

I would like to thank you for those of you who want to use this template. I made this template for the progress of blogs with Blogger Palatform. Much time and thought, should I give to make a template to be well received by anyone. Sporty Magzine 2 is version two from Sporty Magazine. This template has created from many inspiration from sport website around the world, buat you can use this tempate whatever your blog topics.

LIVE DEMO HERE

For use this template, you have to respect the privacy policy. First, please do not remove or modify Credit Link at the bottom of this template. Delete or modify these templates credit link, might as well not appreciate my work.

Second, this template is premium category, the package that I provide are as follows :

Multiple Use License Only = 100.000 IDR or 12 Dollars

Byy with Paypal by pressing button below :


After the payment prosess, please confirm your transaction with send email to info [at] borneotemplates.com. Do not forget to attach your name, email and your country. Thank you.

Fourth, after you see the live demo, please leave your comments. This is important for me to develop a better template in the future.

Warm Regards,
Herdiansyah Hamzah

Type your email address and subsribe
to get new templates from Borneo Templates :

115 comments :

  1. WOW,, THEMES NYA KEREN BANGET.. AKU ORDE 1 BOS

    ReplyDelete
  2. Budi : silahkan pesan via email ke mail [at] borneotemplates.com mas. Tks

    ReplyDelete
  3. wah template baru nih ada diskon nga boss

    ReplyDelete
  4. Hola soy de Perú como hago para poder comprarlo lo necesito para Newspappers

    ReplyDelete
  5. oke bos,, email send.. pembayaran segera send juga

    ReplyDelete
  6. My email is johans_47@hotmail.com OK as I can buy that template please i need information or payment information

    ReplyDelete
  7. Picollo : For Order, please contact us on mail [at] borneotemplates.com.
    Budi Utomo : sama2 mas, semoga bermanfaat.
    J-ADM : I've been send you email, please check it now. Thank you for comments.

    ReplyDelete
  8. OK my friend I trust you will send you 12 dollars the cost of template SPORTY MAGAZINE 2 by Western Union to this name herdiansyah Hamzah, Indonesia ok, as you would get the template to Multiple Use License Only because I'm from Peru in South America

    Sincerely: Johns Calderón Zegarra
    Peru

    ReplyDelete
  9. Yes, you can pay for this template with paypal. Just click buy now on this content. Thank you....

    ReplyDelete
  10. I would like to have this template ....

    email: djrafinha50@hotmail.com

    Thanks

    ReplyDelete
  11. Hi Herdiansyah,

    Please check your email. Thanks!

    ReplyDelete
  12. hi i wanne buy your template but after paying how long do you need to send it?

    ReplyDelete
  13. And how to make the background endless(like on this site)? it looks like this http://img710.imageshack.us/i/sportyk.jpg/

    ReplyDelete
  14. I just paid for your template via Pay pal friend now I need the template according to according to borneo


    Paid to
    herdiansyahweb@gmail.com
    Ship to
    ERICK REYES CAMACHO

    ReplyDelete
  15. Paid to
    herdiansyahweb@gmail.com
    Ship to
    ERICK REYES CAMACHO


    I just paid for your template via Pay pal friend now I need the template according to according to borneo

    SPORTY MAGAZINE 2 Template BUY

    ReplyDelete
  16. HI, please fast, i paid, watch your email!

    ReplyDelete
  17. Man why you don´t send it?

    ReplyDelete
  18. Hi friend via paypal and cancel the template sporty2 please i need the attached template image that justifies purchase by Paypal ok

    Please

    ReplyDelete
  19. After you confirm your payment transaction, i'll send it soon.

    ReplyDelete
  20. Please check your mail. Thank you....

    ReplyDelete
  21. Please check your mail. Thank you....

    ReplyDelete
  22. sent you an email for this template.

    ReplyDelete
  23. I cant open .rar files. please send other options or help me how to open it.

    ReplyDelete
  24. wah keren, tapi sayang gk punya uang saya hahaha

    ReplyDelete
  25. Mas klo beli tema mas ini apa bisa request warna? dikit jak hehehe...

    please konfirmasinya

    Blogger Pontianak, Kalbar

    ReplyDelete
  26. Silahkan kirim email ke mail [at] borneotemplates. Tks

    ReplyDelete
  27. please mas, nama bank nya...

    ReplyDelete
  28.  Your image sample, no different from the template in a live demo...

    ReplyDelete
  29. mau donk mas templatenya,,,carnya gmna..??? sy jg sdh krm ke emailnya...!

    ReplyDelete
  30. Apakah bisa diganti warnanya?
    Mas, kok premium ga bisa dihilangkan credit footernya?

    ReplyDelete
  31. Warna pada bagian mana? Background image bisa diganti2 sesuai dengan selera Anda. Soal premium ngk bisa dihilangin credit link-nya, itu karena harganya dilego murah.

    ReplyDelete
  32. Sudah dibalas, silahkan cek inbox email Anda. Tks

    ReplyDelete
  33. This is a very nice template. Your fantasy is working really good.

    ReplyDelete
  34. What is your problem shirley? Maybe i can help you. Just send me mail soon.

    ReplyDelete
  35. Ngk pa2 mas, yang free juga ngk kalah menarik kok.h...3x

    ReplyDelete
  36. Sudah saya kirim via email. silahkan di cek. Tks

    ReplyDelete
  37. om sy udah bankin.. lihat email.. admin.......@gmail.com.. thanks

    ReplyDelete
  38. Terimakasih, file sudah saya kirimkan. Silahkan cek email....

    ReplyDelete
  39. kk herdiansyah, kalo bayar pake rekening gmana yah ?

    ReplyDelete
  40. kk herdiansyah, kalo bayar pake rekening gmana yah ?

    ReplyDelete
  41. Silahkan kirim pemesanan ke alamat email : mail@borneotemplates.com. Cara pembayaran akan saya kirim via email tersebut. Tks

    ReplyDelete
  42. Bagus mas...

    Baca Juga Artikel Terpopuler :
    1. www.wedung.com
    2. www.kuasa-illahi.web.id
    3. www.journal-wanita.web.id
    4. www.divakosmetik.com
    5. www.myselebritis.com
    6. www.gribigan.co.cc
    7. www.toko-obatkuat.co.cc
    8. www.iklangooglegratis.com

    ReplyDelete
  43. yang ini keren.....

    ReplyDelete
  44. oke pak sy sudah transfer ke rekning bapak,,,tnggl mnunggu pesanan nya di krim blik hehehe...terimas kasih kerja samanya slam...!

    ReplyDelete
  45. bikin templatenya pake apa mas??

    ReplyDelete
  46. Thank you for visited this blog.....

    ReplyDelete
  47. Trims, email sudah sy reply. Silahkan di cek.....

    ReplyDelete
  48. Hanya belajar dari beberapa referensi, proses pembuatan juga seadanya via ngutak-atik CSS dan HMTL bawaan blogspot. Kalo ada cara mudah, mohon dishare. Tks

    ReplyDelete
  49. oke pak,,, sy sdh terima dan filenya sdh sy pasang di blogku,,, terima kasih atas kerja samanya...!

    di tnggu kreatifitas selanjutnya dgn harga template terjangkau hehe...

    ReplyDelete
  50. This is so cool, man! Can you make one for pc game?! Please, add me in gtalk if you can, so we can discuss further.

    ReplyDelete
  51. I like this template. So, i think it is better if you make a carousel in the main-page.
    Thanks

    ReplyDelete
  52. Thank you for suggestions. but i still prioritize loading page for this template. But i'll try to make it better with more script.

    ReplyDelete
  53. Ok, send me your request on mail@borneotemplates.com. Thank you....

    ReplyDelete
  54. Sent. Please, accept me.

    ReplyDelete
  55. http://www.gamezox.net/

    ReplyDelete
  56. I need this template, What should i do?

    ReplyDelete
  57. You can buy this template with paypal. Just click buy now button paypal on the contents of the article above. Thank you.

    ReplyDelete
  58. I pay you with alertpay...and what's next...where is link? :/

    ReplyDelete
  59. i payd via alertpay and where link?????

    ReplyDelete
  60. kalo beli via ATM Mandiri bisa gak bro? sy blum punya paypal

    ReplyDelete
  61. hi, i heard that on this template you can't use the static pages? can you fix this!? you can't use blogger without static pages...

    ReplyDelete
  62. olaestoy interesado en tu plantilla quisiera saber como adkirirla o hacer una transferencia bancaria agregame cub_ant@hotmail.com

    ReplyDelete
  63. nice template sir.....

    ReplyDelete
  64. saya sudah pesan template Sporty Magazine 2 via mail@borneotemplates.com, dan gimana cara pembayarannya. mohon pencerahannya.

    ReplyDelete
  65. Please check your email about my proposal and answer me :Thx loving this template

    ReplyDelete
  66. kalo tidak lewat paypal bisa apa tidak..!
    terimakasih...!

    ReplyDelete
  67. Bisa, pembayaran via Bank BNI. Kirim permintaan aja di alamat email mail@borneotemplates.com. Tks

    ReplyDelete
  68. Would you comment with english? Thanks.

    ReplyDelete
  69. Email sudah saya balas, silahkan di cek.

    ReplyDelete
  70. Mantap pisan
    aku pengen yang kayak gini
    --------------------------------
    www.i24designs.com
    --------------------------------
    udah saya coba bikin template blogger kayak gini..
    Tapi susah amat ya...Emang pake' apa sih program buat bikin template blogger..?

    ReplyDelete
  71. Saya pernah pakai artisteer, tapi kok tampilannya kurang elegant di banding mrogram sendiri dari Dreamweaver dan yang alamak sulitnya itu ,konvert Design psd-nya ke html dan css.
    Saya masih belum paham benar bahasa css.

    ReplyDelete
  72. bagaimana saya menghubungi anda?

    ReplyDelete
  73. Kontak via email ke mail@borneotemplates.com. Tks

    ReplyDelete
  74. Kalo saya hanya secara manual saja. Jadi sekalian belajar lebih dalam struktur pengkodean CSS dan HTMLnya.

    ReplyDelete
  75. gan.. blum da balesan nih ??

    ReplyDelete
  76. Sudah dibalas, silahkan dicek. Mungkin masuk di spam...

    ReplyDelete
  77. pembyaran unik 101.000
    nabil

    ReplyDelete
  78. keren.. kya detikcom

    ReplyDelete
  79. mas,mau nanya yg slide itu otomatis atau harus masukkan satu per satu,tolong dibalas soalnya saya mau beli templatenya, email saya di jemberbagus@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. Ngerti saya ngedesignnya. maka saih gan atas templaenya yg keren. Nanti akan saya coba saingi ya. haha, canda

    ReplyDelete
  81. Suka banget ma nie template,, elegan banget klihatannya,,, tpi sayang blogku wordpress hehehe..,,
    salam kenal all :-)

    ReplyDelete
  82. Slidenya masih manual. Ada sih slide auto untuk blogger, tp masih berat dan belum terlalu sempurna.

    ReplyDelete
  83. Silahkan, asal tidak melanggar ketentuan.

    ReplyDelete
  84. Ntar dicoba diwordpress mas, trims masukannya.

    ReplyDelete
  85. Jacobsilitonga SilitongaDecember 1, 2011 at 1:13 PM

    http://itemplateblog.blogspot.com/2011/12/sporty-magazine-2.html
    Download secara gratis disini

    ReplyDelete
  86. sebentar lagi bernasib seperti mas ainun nazieb.

    ReplyDelete
  87. mas, membuat widget twitter seperti itu bagaimana ya? Ada petunjuknya tidak?

    ReplyDelete
  88. Bisa mengikuti tuorialnya disini mas : http://www.bloggermaps.com/2011/05/how-to-make-widgets-twitter-with.html

    ReplyDelete
  89. he...3x, ditunggu aja mas. Bakalan banyak yang bernasib sama. Tapi pada satu sisi, kita harus akui kalo begundal2 ini hebabt mencuri. Punya bakat jadi perampok gede'....

    ReplyDelete
  90. pak saya mau beli templetnya brp ya, bgmna belinya tlg bls ke email pak yan_chriestiano@rocketmail.com

    ReplyDelete
  91. Sudah dikirim, silahkan cek inobx email. Jangan lupa konfirmasi setelah pembayaran. Thanks

    ReplyDelete
  92. oke pak sudah masuk emailnya

    ReplyDelete
  93. om themes nya sudah include widget tampilan beritanya itu kan ....tolong cara belinya ke email blognyaomiyan@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Template ini sudah dibagi gratis kok, download aja langsung di : http://www.borneotemplates.com/2011/12/sporty-magazine-2-free.html

    ReplyDelete
  95. this theme is available free to download............can we download the theme and use..??
    Also some one is selling this theme........he told that its a multiple user theme.....u can use.......?? whats your opinion Borneo??

    ReplyDelete
  96. This templates is free now, download it on http://www.borneotemplates.com/2011/12/sporty-magazine-2-free.html

    ReplyDelete
  97. Satu pertanyaan mas, sya ingin tampilang slide beritanya itu bisa muncul secara otomatis jadi tidak usah manual, soalnya saya baca petunjuknya sepertinya manual ... saya pengennya setiap update berita otomatis slide berita sesuai berita terbaru

    ReplyDelete
  98. mas saya sudah kirim $15 melalui paypal tolong kalau sdh diproses kirim ke ardianpro@gmail.com. trim's

    ReplyDelete
  99. mas sy pesan template Sporty Magazine 2, uangnya sdh sy kirim melalui paypal $15. ini alamat email saya ardianpro@gmail.com. trim's

    ReplyDelete
  100. hello , i want this template use in my WordPress blog but how ? . plaz contact me - anambhi007@gmail..com

    ReplyDelete
  101. makasih banget ne bang udah di gratisin, meski harus google dulu buat nyempurnain template-nya (banyak script yang bolong ternyata...) tapi templatenya bener-bener keren... perfect!

    template ini jadi momen buat banjaristi pindah ke rumah baru... domain baru, template baru...

    sekali lagi makasih

    nb: oia, gimana kalo nanti bikinnya pake css sprite aja bang? biar lebih cepat lagi loadingnya?

    ReplyDelete
  102. om cara nampilin slidernya gmn?

    ReplyDelete

Thank you for visited us. Please leave your comment below :