Borneo Sporty

Saturday, November 26

Platform : Blogger / Blogspot
Name : Borneo Sporty
Author : Borneo Templates
Url : www.borneotemplates.com
Designer : Herdiansyah Hamzah
Url : www.herdiansyah.net
Published : Theme 4 All
Url : www.theme4all.com

Template Description : Borneo Sporty is blogger templates with magazine style design, 3 colums layout, elegant featured slideshow, simple menu horizontal, share button ready on postpage, adsense and SEO ready, hosted image on blogger, best view on Mozilla, Chrome, Opera, IE 6,IE 7,IE 8 and IE 9, SEO friendly blogger title hack installed to help you rank higher in Google, and more.

View themes live demo View themes live demo

Template Rules :

First, do not change the credit link at the bottom of this template. delete or modify this template links, as well as premises did not appreciate my work. Second, this template for free, not for sale. for it is forbidden to sell this template to any company or business without my knowledge, and Third, after you see a live demo of this template, please leave your comment. this is important as an input for me to make a template that is much better in the future.

Warm Regards,
Borneo Templates

Type your email address and subsribe
to get new templates from Borneo Templates :

103 comments :

  1. DOWNLOAD LINKS MAYBE BROKEN OR CANT ACCESS ZIDDU PLEASE FIX IT OR GIVE ME OTHER LINK PLEASE REALLY LIKE UR ALL TEMPLATE

    ReplyDelete
  2. I've been try, and nothing wrong with download link Sir.....

    ReplyDelete
  3. No please i opened download link it was blank page PLease email me .....masick31@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Oke, but try to unable your antivirusquard first before download this template.

    ReplyDelete
  5. :) i don't use antivirus pro hehe i havent been try Please send me this template XML or RAR thank you so much i think U R the Best template maker Lovit

    ReplyDelete
  6. What is your email, i'll send you template files?

    ReplyDelete
  7. And Thank you so much :)

    ReplyDelete
  8. slide nya auto gak?

    ReplyDelete
  9. kok slidenya gak jalan?

    tolong di jelaskan..makasih

    ReplyDelete
  10. tolong kirimkan ke duniamusik16@ymail.com

    tutornya..makasih

    ReplyDelete
  11. Periksa ulang kode yang Anda masukkan. Itu berarti masalah dipenempatan kode. Kalo live demonya jalan, berarti ngk ada masalah.

    ReplyDelete
  12. tetap gak bisa,,walaupun sudah pek kodeyang di kasih

    ReplyDelete
  13. Belu ada keluhan yang lain. Ntar kalo ada yang punya masalah yang sama, sekalian dicek.

    ReplyDelete
  14. ayolah,tolong dong! :(

    ReplyDelete
  15. Alamat url blog Anda apa? Biar saya cek...

    ReplyDelete
  16. Saya sudah coba bossku, ijin pakai nya ya www.radiohotstation.com

    ReplyDelete
  17. wew, mas makasih banget sudah membuat template ini...templatenya sangat bagus dan gratis pula...kalo bisa yang berbayar jadi gratis mas :) (^_^)v

    ReplyDelete
  18. saya sudah pakai di blog saya, tapi kok slidenya ga jalan yah??please review di blog saya..http://www.kuunduh.com/

    ReplyDelete
  19. Coba periksa ulang di kode HTML yang Anda masukkan.

    ReplyDelete
  20. Thanks berat gan atas templatenya yg ternyata bagus :)

    ReplyDelete
  21. Very good this template, you are to be congratulated!

    ReplyDelete
  22. Template ini tidak bisa menampilkan gambar diposting yang posisi gambarnya center/tengah

    ReplyDelete
  23. Bisa, tinggal disetting di bagian html dan css code template ini.

    ReplyDelete
  24. mas, tolong dong...bisa ga dibuat jadi 1 sidebar aja....mohon balas ke email ini bowibowibowi.boowi@gmail.com

    ReplyDelete
  25. untuk sementara saya pakai di www.manchesterunitedidn.blogspot.com

    coba di cek aja,gak jalan

    ReplyDelete
  26. gimana bikin twitter update kayak agan punya? saya coba menggunakan yg ada pada blog2 tutorial lainnya.. tapi sepertinya effect pada slide dimana slide ngak bisa bergerak..

    ReplyDelete
  27. Bisa ngikuti tutorial ini mas : http://www.bloggermaps.com/2011/05/how-to-make-widgets-twitter-with.html

    ReplyDelete
  28. Bisa mas, mungkin lebih detail seperti apa kebutuhannya disertai dengan contoh gambar.

    ReplyDelete
  29. sudah bisa mas...saya hapus sudah sidebar kiri,..dan saya bukannya bermaksud untuk mengubah tampilan mas ya... :)

    ReplyDelete
  30. Modofikasi ngk ada masalah, asal link credit tetap dipasang. Sukses selalu.....

    ReplyDelete
  31. Wah.. keren mas... nyari template kayak gini, eh dikasih tau temen katanya disini ada bagus.. alhamdulillah,, makasih ya...izin sedot...

    ReplyDelete
  32. Monggo, dengan senang hati. Semoga bermanfaat ya.

    ReplyDelete
  33. kang menu navigasi bisa di kasih sub-menu ga?kayak drop down gitu kan? mohon pencerahannya..terima kasih:)

    ReplyDelete
  34. Bisa, ntar saya buatkan tutorialnya di blog sebelah ya.

    ReplyDelete
  35. diblog sebelah mana kang? say sudah coba edit2 sendiri tapi selalu gagal..saya lihat di bloggermaps.com bagus sekali menu navigasi yang atas warna biru nya, sedang yang bawah mirip dengan navigasi yang sporty.

    saya tunggu tutorialnya kang:) terima kasih banyak...

    ReplyDelete
  36. Di Blogger Maps, ntar main kesana aja ntar.

    ReplyDelete
  37. Pak saya izin pake ya pak, ini saya buat radio saya, www.radiohotstation.com

    ReplyDelete
  38. Silahkan mas, dengan senang hati. Thanks

    ReplyDelete
  39. Hello!
    In my template I can't see this widget : http://i1214.photobucket.com/albums/cc496/Meymigrou/cantsee.png
    Please can anyone here give me the code for this widget?
    Sorry for my bad English! and thanks for the help! (:

    ReplyDelete
  40. You can get the code on template files. But you have to download this template first. Thanks

    ReplyDelete
  41. I've downlaod this template but I can't see any code!
    I've open all the html/javascript box on this template and is empty..
    So..Can you leave me a comment with the code please? Thanks! ((:

    ReplyDelete
  42. After you download, unziip that files, and you'll see the slideshow content files. That is the code of slideshow. If you did not see, i'll send you mail.

    ReplyDelete
  43. Done!
    Thank you so much for your help!! Your site is amazing,keep up the good work..

    ReplyDelete
  44. hello..thanks for sharing this awesome template, btw how to change 4 column footer to 3 column footer in this template ? i will appreciate it :)

    ReplyDelete
  45. i have to say
    this is one of the best templates i'n ever seen in my life, and i'v deen alot
    really really great work guys
    you're making some hot templates in here and this one is the best
    you know, you're making thounds of bloggers looks like pro!
    keep up the good work guys
    greetings from egypt

    ReplyDelete
  46. You have to change your sidebar and mainpage first. After that, delete one sidebar column. I'll make a tutorial for this.

    ReplyDelete
  47. Thank you, hope you enjoyed. Greetings from Indonesia....

    ReplyDelete
  48. hallo gan..terima kasih sekali buat templatenya, bener2 template terbaik yang pernah ane lihat sebelumnya. Templatenya ane edit2 dan alhamdulillah jadi lebih bagus dan lebih keren sekarang, hehehe...kalau mau tolong di review gan di http://www.kuunduh.com/

    terima kasih lagi dan alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  49. i don't know if i can suggest a template for you to make or not but i'm gonna in any way :D
    i saw this blog and i'm crazy about it's template and i so wish if you can make it
    here is the url
    http://www.wasse3.com/
    take a look and tell me what u think
    have a great day :)

    ReplyDelete
  50. erik erlangga abdurahmanDecember 12, 2011 at 5:24 PM

    Themes nya mantep cuma sayang kayaknya cuma buat blogspot aja yah, kira2 buat wordpress ada nggak yah. Thanks

    ReplyDelete
  51. theme nya keren gan...

    http://9girlsupdates.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. slider is not working & how to customize the menu & how can i create children menu in this templates???please kindly reply me soon.

    ReplyDelete
  53. How can i change the thumbnail image size?? I tried several times, but couldn't. Please help..

    ReplyDelete
  54. I have a problem with the static pages ..

    ReplyDelete
  55. Bismillah, mohon izin saya mau pakaiTemplate ini, Borneo Templates semua Okay Banget. Saya banga nama Borneo dipakai. Semoga sukses selalu. Wassallam. (Satui-Sungai Danau Kalimantan Selatan)

    ReplyDelete
  56. Try to see this tutorial : http://bestertem.blogspot.com/2012/01/enable-static-page-in-sporty-magazine-2_09.html Thanks

    ReplyDelete
  57. Find this code : .img thumb, and resize the picture.

    ReplyDelete
  58. mas gmana caranya menambahkan menu dropdown pada template ini...mohon petunjuknya...
    makasihh

    ReplyDelete
  59. Terimkasih pak saya sedang pakai di blog baru saya http://yanchriestiano.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. Terimkasih pak saya sedang pakai di blog baru saya http://yanchriestiano.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. thankyu for share

    ReplyDelete
  62. mas, tanya dong, gimana naruh script iklan di samping kanan related post, kan ada space kosong tuh di sana...
    thanks...

    kunjungi blog saya di http://snsday.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. plz help me!!!

    how i can remove thumbnail image code

    http://test0123455.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. and how i can Hide the left sidebar in pages too like posts? plz answer me

    ReplyDelete
  65. help me bro the Slideshow has stopped he don't Move i dont know why !! plz help me

    ReplyDelete
  66. mas gimana cara buat drop down menunya. terimakasih atas template keren ini dan bantuannya.

    ReplyDelete
  67. mkasih mas template nya,,sudah tak pakai di blog saya..oiy,mas mau nanya..kalo mau masang adsense dibawah judul posting,tapi adsense nya jgn keliatan di homepage,keliatanya di dalam artikel aja,gmn y mas caranya ? tlng di jawab y..trm ksh..

    ReplyDelete
  68. hello sir my templete does not working properly its problem is featured gallery not working properly what is this problem plz solve my problem

    ReplyDelete
  69. Thanks for this very nice template,its far better then most off the premium templates,i have only one problem with it,featured post/gallery doesn't moving at all,i tried everything(hosting my script,different positions on blog etc) any suggestions?Besides that everything works perfect.

    ReplyDelete
  70. Borneo Sporty template I really like it. So keep it up the great work. because this is your big effort. Thanks for nice sharing.

    ReplyDelete
  71. this template does not supports the pages

    ReplyDelete
  72. About template http://www.klikvid.co.cc/

    ReplyDelete
  73. http://www.klikvid.co.cc/

    ReplyDelete
  74. Setelah menggunakan template zoom magazine 2 pada blog misteruban.blogspot.com sekarang saya juga mau pakai template borneo sporty buat blog saya yang baru.. pilihan utama memang pas kalau di borneo.. bagus bagus templatenya.. sukses selalu buat agan Herdiansyah dan Borneo template..

    ReplyDelete
  75. How to change the colors yellow and red

    ReplyDelete
  76. thank you for this template
    i have one problem
    the thumbnails do't appear on the main page . how to fix this
    thanks

    ReplyDelete
  77. it is the best theme ever... :)
    I install this theme for my blog and then redesign it a bit...
    http://snsday.blogspot.com

    thanks borneo!!! :D

    ReplyDelete
  78. where is the sl;ide code and the instractions
    ?

    ReplyDelete
  79. bang, bgaimana mengganti agar backgroundnya tdk transparan,, soalnya saya mau ganti backgroundnya dg gambar.. http://masdiqk-zone79.blogspot.com
    mohon dibalas ya.. trmakasih sbelumnya.. ^.^

    ReplyDelete
  80. Thank you Nice Templates.

    ReplyDelete
  81. ziddu download not working. can u send these template to axepals@gmail. thanks for your sporty series bro.

    ReplyDelete
  82. Sutiarso Hadi SutantoOctober 12, 2013 at 3:02 PM

    minat nih mas simple but nice, dunlut yaa.. terima kasih

    kacang mete, jual kacang mete

    ReplyDelete

Thank you for visited us. Please leave your comment below :