Borneo Press

Wednesday, January 18

Platform : Blogger / Blogspot
Template Name : Borneo Press Blogger Template
Template Author : Borneo Templates
Url Author : www.borneotemplates.com
Template Designer : Herdiansyah Hamzah
Url Designer : www.herdiansyah.net
Template Sponsorship : Wordpress Themes Labs

Template Description : Borneo is premium blogger template with automatic featured slideshow, beautiful menu horisontal dropdown, 5 column footer, auto readmore with thumbnail resize keep aspect ratio, related post ready, share button ready on postpage, adsense and SEO ready, hosted image on blogger, best view on Mozilla, Chrome, Opera, IE 6,IE 7,IE 8 and IE 9, SEO friendly blogger title hack installed to help you rank higher in Google, and more.

View themes live demo

BORNEO PRESS FEATURED :
  • Automatic featured slideshow widget (you do not have to put code manually again). This widget make you easy to customize your news update with your labels or categories.
  • Menu navigation dropdown with to words. Support for all browser.
  • Automatic readmore with thumbnail resize and keep image aspect ratio.
  • Related post ready on post page.
  • Button office ready (print, email and pdf)
  • Share button ready on post page (twitter, facebook, linkedin and google plus)
  • This template is SEO ready.
  • Hosted all image background on blogger hosting.
  • Best view on all browser (mozilla, chrome, opera and internet explorer all version)
BORNEO PRESS PRIVACY POLICY :
  • This template have just one purchase option, single use license only. 
  • Do not remove the credit link on footer section
  • This template only be used at most 3 domains or sub domains
  • This template protected by law. Every one can not steal.the source code or copy the design layouts from this template. Steal or copy is meaning copyrights violence.
If you interested to use this template, you can buy with PayPal by pressing button below
After the payment process, please confirm your transaction with send email to info [at] borneotemplates.com. Do not forget to attach your name, email and your country. Thank you.

Best Regards,
Borneo Templates

Type your email address and subsribe
to get new templates from Borneo Templates :

49 comments :

  1. Mantabsss,nabung dulu deeh buat belinya.....

    ReplyDelete
  2. Thanks Muro, for local residents, the price is different.

    ReplyDelete
  3. one of the best template so far from borneo template - I like it so much

    ReplyDelete
  4. Thanks bro, and thanks for sponsorship to. So pleased to cooperate with you.

    ReplyDelete
  5. Via Rek. BNI bisa. Gunakan ATM bersama aja. Jika berminat, silahkan lakukan pemesanan via mail@borneotemplates.com. Thanks

    ReplyDelete
  6. Om, akan lebih baik, borneo press nya ada beberapa pilihan warna. jadi kita bisa pilih sesuai dengan kesukaan kita.. Saya tunggu jika Om berkenan untuk membuat pilihan warnanya.. Trims

    ReplyDelete
  7. Pilihan warna sebenarnya ada 2, blue and grey. Hanya saja live demo untuk grey saja. Kebanyakan malah order yang biru. Btw, trims masukannya. Ntar dilengkapi live demo dengan warna yang lain.

    ReplyDelete
  8. ada g gratis gk sih?

    ReplyDelete
  9. ada yg gk gratis gk sih?

    ReplyDelete
  10. ada yg gratis gk sih?-__-

    ReplyDelete
  11. Dipilih dan download aja yang lain mas, lebih banyak yang free kok.

    ReplyDelete
  12. Kapan nie mas.. Relese Demo yang warna Blue nya.. Kalau bisa body Postingann nya pakai garis pinggir kotak juga. .. akan terlihat apik menurut ane....

    ReplyDelete
  13. Blue color udah ada sejak template ini dipublish kok. Garis pinggir untuk body postingan, ngk ada masalah. Tinggal menyesuaikan pesanan saja.

    ReplyDelete
  14. yang ini harganya berapa om..pengen beli euy,,mantep tempaltenya,,

    ReplyDelete
  15. Untuk teman2 di dalam, harganya bisa ditawar. Silahkan kirim pemesanan ke mail@borneotemplates.com. Trims

    ReplyDelete
  16. hanya saran aja ni boss..
    untuk kedepannya di live demo template kasi artikel di page-nya juga boss misal pada page about us, contact ato lainnya biar kita tahu tampilan di page kyk apa.. soalnya kebanyakan readmore-nya ikut2an di page2 ini...
    thanks,

    ReplyDelete
  17. Template nya bagus2.

    Saya tertarik dengan Newspaper-nya, via BCA bisa om...

    Thanks
    budi6810@gmail.com

    ReplyDelete
  18. ijin jadi publishernya gan

    ReplyDelete
  19. Komentar di Newspaper Themes sudah direply, silahkan dicek. Thanks

    ReplyDelete
  20. Trims komentarnya, masukan yang bermanfaat. Akan diusahakan ditemplate berikutnya. Regards.

    ReplyDelete
  21. minta ijin buat jadi publisher ya gan, soalnya keren-keren templatenya..

    ReplyDelete
  22. mas kalau pesen themes bisa ga, kebetulan saya punya rencana buka direktori Jual beli, kalau bisa saya tunggu balasannya di blognyaomiyan@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Mohon maaf mas, berhubung salah satu admin pengelola blog ini sedang ada pekerjaan diluar daerah, jadi saat ini belum menerima order pesanan template. Tapi template toko online sementara dalam tahap pengerjaan kok. Ntar kami publish setelah selesai. Thanks

    ReplyDelete
  24. Template wae di dol rek,,,, sopo seng pesen njalok nang aku.?

    ReplyDelete
  25. very nice template please give me a link for download please send me a link very very thanks
    edu.live11@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Thank you my bro, but right now this themes is still premium category.

    ReplyDelete
  27. hmmm, mas. sepertiny keren ni templateny kalo mau sy order+didisainin sekalian d blog sy. kalo masny mas berminat dengan tewaran sy comment d blog sy yah

    ReplyDelete
  28. ini mas blog sy http://cek-info.blogspot.com/ sy order yg newspeper

    ReplyDelete
  29. langsung kontak k nope sy aja mas 085733734483

    ReplyDelete
  30. mas, kalau minta buatkan template untuk sekolah bisa g' kita sudah punya hostingnya

    ReplyDelete
  31. Boleh, silahkan kirim pemesanan ke mail!@borneotemplates.com, disertai dengan desain seperti apa yang diinginkan. Thanks

    ReplyDelete
  32. Untuk sementara, kontak kami masih via mail mas. Trims

    ReplyDelete
  33. No.rek borneotemplate.com brapa bos?

    ReplyDelete
  34. Nomer rekening borneotemplate.com kmarin berapa bos?

    ReplyDelete
  35. never ever give it away for free i wana buy it please if you giveaway i will not buy

    ReplyDelete
  36. Uiiiii..julakkk Hendriii..umailahh bungas-bungas banar template ampun julakku ni..hahhayyy..kaya apa habarnya julak,lawas kada menjinguk kemari nah..baelang pang keblog adinda,dihadangilah...ayu ja mudahan sukses aza tuh pian julak hendri ai....hahahyyy

    ReplyDelete
  37. Sorry Cris, but this template not free yet. You can choose anoher template from our collection. Thanks

    ReplyDelete
  38. Wah, blognya makin mantap aja wal. Btw, blog pribadi saya pindah ke http://www.herdi.web.id Mampir ya. Thanks

    ReplyDelete
  39. Adnan Haydir PrayudiAugust 7, 2012 at 8:31 AM

    Kalau mau beli template tapi pake transfer BCA bagaimana bang? bisa nggak? Thanks

    ReplyDelete
  40. Untuk sementara masih menerima pembayaran via PayPal mas. Sistem pembayaran via rekening sedang dalam konfirmasi.

    ReplyDelete
  41. Please send me this template in my e-mail : meymigrou@gmail.com

    ReplyDelete
  42. I want to buy this template..What is price???

    ReplyDelete
  43. Hallo
    I pay for this template


    Please sent to gianfiliro@yahoo.gr

    ReplyDelete
  44. Hello


    I bought this template an year ago and since than i have twice contacted you and told you that the PAGES dont show, only POSTS show... Are you going to do it anything about it ??? please. We need the PAGES to display for about us and contact.

    ReplyDelete
  45. Downloadnya dimana?._.

    ReplyDelete

Thank you for visited us. Please leave your comment below :